Heddas klatreløype
Heddas klatreløype
Klatrepark barn

Heddas klatreløype

KLATRELØYPE FOR DE MINSTE BARNA

Seler, hjelm og beskyttelseshette under hjelmen får dere av våre instruktører. Instruktørene har på forhånd desinfisert de deler av selene og hjelmene som har vært i kontakt med barna.

Seler, hjelmer og beskyttelseshette under hjelmen får dere av våre instruktører. Instruktørene har, etter hver bruk, desinfisert de deler av selene og hjelmene som har vært i kontakt med barna. Instruktørene vil ta på sele og hjelm samt forklare og vise, både for barna og også for foreldrene, hvordan karabinkroken fungerer.

Foreldre skal være med inn hvor vi tar på seler og hjelmer, OG foreldrene MÅ bistå med å ta på utstyret hvis det er behov for dette, foreldre får også informasjon om hvordan karabinkroken fungerer.

Vårt klatresystem inkludert kontinuerlig sikring og zipline-vognen (levert og utviklet av Kanopeo, Certified Saferoller® Trolley) gjør at barna IKKE kan kobles fra løypen uten assistanse fra en av våre instruktører. Når barnet ikke vil eller kan fullføre runden ber vi foreldre om å henvende seg til en av instruktørene slik at de kan løsne barnet fra karabinkroken. NB foreldre SKAL IKKE klatre opp på noen plattformer eller i selve konstruksjonen, foreldre skal bare bevege seg på bakken - det er kun barn med korrekt utstyr samt instruktørene som skal bevege seg på konstruksjonen.

Foreldre / foresatte må ta av selen og hjelmen etter endt runde, trenger du hjelp bistår en av våre instruktører med dette. Ved tilbakelevering av seler og hjelmer, legges disse på de anviste benker.

HEDDAS KLATRELØYPE
Denne løypen er også en fin trening for å kunne mestre Olas klatreløype, men hvis barnet vil prøve den store løypen MÅ først seler for Heddas løype samt den oransje hjelmen leveres inn. Barnet stiller seg så i kø for Olas klatreløype for å få på nye seler der, og blå hjelm, samt bestå testløypen før barnet kan gå selve Olas klatreløype.