Hafjell byr på masse aktiviteter på sommeren. Her er det noe for enhver smak, spesielt for barnefamilien. Drøm deg bort til sommeren og planlegg årets sommerferie.

Barn i Heddas Klatrepark

Lilleputthammer er en familiepark tilpasset barn i alderen 1 - 9 år. Her er det berg og dalbane, froskehopp, elbiler, klatrepark, bompebåter nostalgi karusell og mange andre aktiviteter. Voksne kan delta på så å si alle attraksjoner og aktiviteter. Kanskje møter du på Ola og Hedda, parkens egne maskotter. De elsker å hilse på barna og danse sammen. I juli kan du også møte på noen av innbyggerne i Lillepitthammer, som bakeren eller politimesteren. I juli er det også daglig cirkus og cirkusskole. Lilleputthammer Familiepark har sesongåpning 25. mai 2024. Fra og med 22. juni har vi åpent hver dag.

Lekeland Hafjell

Lekeland Hafjell er et innendørs lekeland på omtrent 900 kvm. Det er lekeområde tilpasset barn 0 – 3 år, 2 – 4 år og 4 – 12 år. Alle med inngangsbillett i Lilleputthammer får 50 % på inngangsbillett i Lekeland, forutsett at det er ledig kapasitet. Lekelandet holder temperatur på 22 grader, deilig temp på en varm sommerdag eller et flott sted å tilbringe en regnfull dag.

Kjøp inngangsbillett til Lekeland Hafjell her

 

Lekeland
Pumptrack Hafjell

Hafjell
Øyer og Hafjell har noe å by på for hele familien. Ta gondolen opp til Gindoltoppen og prøv deg i pumptracken som passer for både store og små. Fra Gondoltoppen kan du også gå en tur i fjellet. Hafjell er også kjent for son bikepark. Den er kanskje ikke tilpasset de aller minste barna, men de litt større får utfordret sine sykkelferdigheter her.

 

Hunderfossen Eventyrpark
For større barn som har vokst fra Lilleputthammer Familiepark anbefaler vi Hunderfossen Eventyrpark.

Barnas gård

Barnas Gård Hunderfossen er en besøksgård med opplevelser og aktiviteter for barn og voksne som ønsker nærkontakt med dyr!

 

Hunderfossen slottet
Mor og barn bade i basseng

Jorekstad Fritidsbad
Jorekstad Fritidsbad, Lillehammer-Hafjell-områdets største badeanlegg, har åpent hver dag (10-18 lørdag og søndag) og er lokalisert kun 10 min unna Hafjell. Her kan du hoppe, plaske, trimme, dykke, trene, ta badstu eller rett og slett slappe av mens barna boltrer seg i leke­basseng og vannsklie.

Norsk Vegmuseet
Norsk Vegmuseum holder åpent tirsdag-søndag fra 10 – 15. Vegmuseet er et av Norges største teknisk industrielle museum og består av tre museer. Gratis inngang.