Storgata i Lilleputthammer
Park cafeen i Lilleputthammer

Nyttig informasjon

Her finner du FAQ og annen nyttig informasjon om den lille byen. Er det noe du ikke finner svar på her, må du gjerne kontakte oss!

 

🐕 Hund i parken
Hunden er en del av familien, og velkommen til oss. Så lenge hunden holdes i bånd og er vant til barn kan firebeinte familiemedlemmer selvfølgelig bli med inn i parken. Vi har drikkestasjoner for hunder i bakgården på Storgata 81. Husk å bruke hundepose og plukke opp etter hunden. Hunder er ikke tillatt inn på serveringssteder, inn i de små husene eller på attraksjonene (Servicehunder er unntatt dette). Om dere heller ønsker at hunden blir igjen i bilen (husk at bilen da må stå i skygge, og følg med på temperaturen!) eller på overnattingsstedet, kan dere også gå ut og inn av parken med et stempel på hånden.

🤱 Ammerom og stellerom
Ammerom fins i Café Central og miniputthuset. Stellerom er ved alle våre toaletter

🩹 Førstehjelp
I Lilleputthammer har vi Lilleputtverter som kan førstehjelp. Dersom noen har behov for førstehjelp blir Lilleputtvertene kontaktet. Parken har hjertestarter og rullestol.

🦽 Tilgjengelighet
Vi har toaletter for bevegelseshemmede i Café Central og ved Parkkafeen

🅿️ Parkering
Vi har gratis parkering. Disse finner du rett ovenfor parken. Vi har også reserverte plasser for bevegelseshemmede rett ved Lilleputthammers inngang.

🍴 Mat og grilling
Våre gjester er velkomne til å nyte medbrakt mat eller kjøpe mat hos en av våre serveringssteder. Vi har ikke griller tilgjengelig for egen bruk, og tillater heller ikke bruk av engangsgriller.

🚭 Røyking
Vennligst benytt merkede steder for røyking.

💳 Kredittkort
I Lilleputthammer er det mulig å betale med følgende kredittkort: Visa, Mastercard og Dinners

🛄 Traller
Vi har et begrenset antall bagasjetraller til fri bruk for våre gjester. Det anbefales at dere kommer tidlig for å sikre en av disse

🌐 Wifi
Vi har gratis internett i parken, logg inn på - HHAinternett - det er ingen adgangskode

Driftstatus
Det kan dessverre oppstå driftsstopp i attraksjonene i løpet av åpningsdagene våre. Driftstopp kan være av kort eller lengre varighet. Vi vil gjøre alt vi kan for å få attraksjonen til å gå igjen. Driftstopp ved en attraksjon gir ikke refusjon på billettprisen.

📸 Fotografering
Vi fotograferer byen og attraksjonene i løpet av sesongen, og disse bildene blir brukt i markedsføring på nett, trykk og på sosiale medier. Der det er gjenkjennelige personer i sentrum av bildet vil vi spørre om tillatelse til å benytte disse, men der det er bilder over store grupper mennesker vil vi ikke spørre om tillatelse.

🧑‍🤝‍🧑 Ledsagere
Ledsagere med gyldig ledsagerbevis går gratis hos oss.