Lilleputthammer
Gratis parkering
Lilleputthammer hus
Hund i familiepark

Nyttig informasjon

Her finner du FAQ og annen nyttig informasjon om den lille byen. Er det noe du ikke finner svar på her, må du gjerne kontakte oss!

 

Hund i parken
Hunden er en del av familien, og velkommen til oss. Så lenge hunden holdes i bånd og er vant til barn kan firebeinte familiemedlemmer selvfølgelig bli med inn i parken. Vi har drikkestasjoner for hunder i bakgården på Storgata 81. Husk å bruke hundepose og plukke opp etter hunden. Hunder er ikke tillatt inn på serveringssteder, inn i de små husene eller på attraksjonene (Servicehunder er unntatt dette). Om dere heller ønsker at hunden blir igjen i bilen (husk at bilen da må stå i skygge, og følg med på temperaturen!) eller på overnattingsstedet, kan dere også gå ut og inn av parken med et stempel på hånden.

Ammerom og stellerom
Ammerom fins i Café Central og miniputthuset. Stellerom er ved alle våre toaletter

Førstehjelp
I Lilleputthammer har vi Lilleputtverter som kan førstehjelp. Dersom noen har behov for førstehjelp blir Lilleputtvertene kontaktet. Parken har hjertestarter og rullestol.

Tilgjengelighet
Vi har toaletter for bevegelseshemmede i Café Central og ved Parkkafeen. Dessuten er det reserverte parkeringsplasser rett i nærheten av familieparken for gjester som er bevegelseshemmet. 

Parkering
Vi har gratis parkering. Parkeringsplassene finner du rett ovenfor parken. Vi har også reserverte plasser for bevegelseshemmede. For de som kommer med bobil og campingvogn finnes det egen parkering rett sør for parken ved Solvang skole. Det er ikke tillatt å overnatte på våre parkeringsplasser.

Mat og grilling
Våre gjester er velkomne til å nyte medbrakt mat eller kjøpe mat hos en av våre serveringssteder. Vi har ikke griller tilgjengelig for egen bruk og tillater heller ikke bruk av engangsgriller. Dette på grunn av brannfare.

Røyking
Vennligst benytt merkede steder for røyking.

Kredittkort
I Lilleputthammer er det mulig å betale med følgende kredittkort: Visa, Mastercard og Dinners

Wifi
Vi har gratis internett i parken, logg inn på - HHAinternett - det er ingen adgangskode

Driftsstatus
Det kan dessverre oppstå driftsstopp i attraksjonene i løpet av åpningsdagene våre. Driftsstopp kan være av kort eller lengre varighet. Vi vil gjøre alt vi kan for å få attraksjonen til å gå igjen. Driftsstopp ved en attraksjon gir ikke refusjon på billettprisen.

Fotografering
Vi fotograferer byen og attraksjonene i løpet av sesongen, og disse bildene blir brukt i markedsføring på nett, trykk og på sosiale medier. Der det er gjenkjennelige personer i sentrum av bildet vil vi spørre om tillatelse til å benytte disse, men der det er bilder over store grupper mennesker vil vi ikke spørre om tillatelse.

Ledsagere
Ledsagere med gyldig ledsagerbevis går gratis hos oss.

Buss
Ta toget til Lillehammer og buss videre til Øyer sentrum. Holdeplass "Øyer sentrum" for buss er bare 200 meter fra Lilleputthammer. I sommersesongen går det også en egen "Sommerbuss" mellom Lillehammer, Hafjell, Øyer sentrum og Hunderfossen. Den stopper ved samme holdeplass. I tillegg kjører det en lokalbuss mellom Lillehammer og Tingberg med mange avganger daglig. Den har holdeplass Øyer sentrum som er like ved familieparken.

For rutetider besøk entur.no