Veibeskrivelse

Du finner Lilleputthammer Familiepark på adressen Hundervegen 41, 2636 Øyer. Det er sentralt i Hafjell, like inntil E6. Nærmeste nabo er Hafjell Hotell og Lekeland Hafjell. Det er gangavstand til både matbutikker og restauranter fra Lilleputthammer. Hunderfossen Familiepark ligger 3 km unna og Lillehammer er 15 km sør for Hafjell. Vi har gratis parkering like ved familieparken. 

Hafjell Hotell har installert nye ladepunkter (7,2 kW) Type 2 sommeren 2021 som kan benyttes av hotellets gjester og gjester av Lilleputthammer. Brikke til lading kan hentes i resepsjonen på hotellet. Merk at ladeplass ikke er garantert på grunn av kapasitet. Det påbeløper kostnad for lading av elbilen.

Ta kontakt med resepsjonen på Hafjell Hotell ved ankomst for mer informasjon om ladestasjon for elbiler og hybridbiler.

FRA SØR: ta av E6 ved avkjøring til Hafjell sentrum, og ta til høyre i første rundkjøring. Fortsett rett fram forbi Scandic Hafjell og Hafjell Hotell. Lilleputthammer ligger på høyre side.

FRA NORD: ta av E6 ved avkjøring til Hafjell sentrum, og ta til venstre i første rundkjøring, og rett fram gjennom neste rundkjøring. Fortsett rett fram forbi Scandic Hafjell og Hafjell Hotell. Lilleputthammer ligger på høyre side.

KOLLEKTIVT:  Ta toget til Lillehammer og buss videre til Øyer sentrum. Holdeplass "Øyer sentrum" for buss er bare 200 meter fra Lilleputthammer. I sommersesongen går det også en egen "Sommerbuss" mellom Lillehammer, Hafjell, Øyer sentrum og Hunderfossen. Den stopper ved samme holdeplass. I tillegg kjører det en lokalbuss mellom Lillehammer og Tingberg med mange avganger daglig. Den har holdeplass Øyer sentrum som er like ved familieparken.

For rutetider besøk entur.no