Veibeskrivelse

Du finner Lilleputthammer Familiepark på adressen Hundervegen 41, 2636 Øyer. Det er sentralt i Hafjell, like inntil E6. Nærmeste nabo er Hafjell Hotell og Lekeland Hafjell. Det er gangavstand til både matbutikker og restauranter fra Lilleputthammer. Hunderfossen Familiepark ligger 3 km unna og Lillehammer er 15 km sør for Hafjell. Vi har gratis parkering like ved familieparken.

FRA SØR: ta av E6 ved avkjøring til Hafjell sentrum, og ta til høyre i første rundkjøring. Fortsett rett fram forbi Scandic Hafjell og Hafjell Hotell. Lilleputthammer ligger på høyre side.

FRA NORD: ta av E6 ved avkjøring til Hafjell sentrum, og ta til venstre i første rundkjøring, og rett fram gjennom neste rundkjøring. Fortsett rett fram forbi Scandic Hafjell og Hafjell Hotell. Lilleputthammer ligger på høyre side.

KOLLEKTIVT:  Ta toget til Lillehammer og buss videre til Øyer sentrum. Holdeplass "Øyer sentrum" for buss er bare 200 meter fra Lilleputthammer. I sommersesongen går det også en egen "Sommerbuss" mellom Lillehammer, Hafjell, Øyer sentrum og Hunderfossen. Den stopper ved samme holdeplass. I tillegg kjører det en lokalbuss mellom Lillehammer og Tingberg med mange avganger daglig. Den har holdeplass Øyer sentrum som er like ved familieparken.

For rutetider besøk entur.no