Karusell i Lilleputthammer

Vilkår og betingelser

Kanselleringsinformasjon

Avbestilling gjøres via linken "Administrer min reservasjon" i din e-post bekreftelse.

UTEN AVBESTILLINGSBESKYTTELSE

Ved avbestilling frem til 10 dager før besøket gis det full refusjon på alle bestillinger selv om du ikke har betalt for avbestillingsbeskyttelse. Om du ønsker å endre dato for ditt besøk må du avbestille billettene først, deretter legger du ny bestilling for ønskede datoer.

Refunderingen blir gjort til det kortet som ble benyttet ved kjøpet og tar ca. 5 bankdager.

Ved avbestilling senere enn 10 dager før ankomst, for de uten avbestillingsbeskyttelse, gis det ingen refusjon og det er heller ikke mulig å endre dato på billettene.

MED AVBESTILLINGSBESKYTTELSE

Med vår avbestillingsbeskyttelse (kun 49,- i forsikringspremie) gir vi full refusjon ved avbestilling helt frem til 3 dager før besøket. Om du ønsker å avbestille mellom 10 og 3 dager før besøket sender du oss en e-post på avbestilling@lilleputthammer.no. Om du ønsker å endre dato for ditt besøk må du avbestille billettene innen 3 dager før ankomst, deretter legger du ny bestilling for ønskede datoer. Refunderingen blir gjort til det kortet som ble benyttet ved kjøpet og tar ca. 5 bankdager.

Forsikringspremien refunderes ikke.

For øvrige betingelser refereses det til felles bestillingsvilkår utarbeidet felles for Hafjell Hotell AS, Lilleputthammer Lekeland AS og finnes på Hafjell Resort nettsider.