Olas klatrepark
Klatreseler
Olas klatreløype
Olas klatreløype
Heddas klatreløype
Olas klatreløype
Olas klatreløype
Klatrepark i høstferie
Klatrepark
Klatrepark
Klatrepark Lilleputthammer

Olas klatrepark

I klatreparken vår har vi to løyper med forskjellige vanskelighetsgrader. Alle som vil klatre får låne sele og hjelm, og går igjennom en kort opplæringsløype der de lærer hvordan de skal bruke selen og sikringen. Vi ber om at foreldre også følger med på opplæringen. Deretter kan de velge mellom to løyper:

Heddas klatreløype

 

For deg som er høyere enn 115cm med henda i været
Hedda 115 cm

Heddas klatreløype er den minste, og enkleste løypa. Barn som er 115cm med henda i været kan gå denne løypa. Her får barna utfordret seg i passe høyde. Om de liker denne løypa og vil avansere kan de prøve seg på Olas klatreløype om de er over 135 cm med henda i været.

 

Olas klatreløype

 
For deg som er høyere enn 135cm med henda i været
Ola 135 cm

Olas klatreløype er 135 m, passe skummel og passe utfordrende. Denne består av flere hindre og er noe høyere opp i trærne enn Heddas klatreløype. Olas klatreløype avsluttes med en Zip-line.

Barn som har mestret den store løypa og zipline får ett stempel på hånden og ved fremvisning av stempel trenger ikke barnet å ta testløypa en gang til. Foresatte kan, og bør, følge med på stien langs løypa og hjelpe til hvis barnet trenger det. Olas Klarepark er ikke egnet for personer over 160cm, og ingen uten klatresele skal bevege seg i klatrekonstruksjonen Seler, hjelmer og beskyttelseshette under hjelmen får dere av våre instruktører. Instruktørene har, etter hver bruk, desinfisert de deler av selene og hjelmene som har vært i kontakt med barna. Instruktørene vil ta på sele og hjelm samt forklare og vise, både for barna og også for foreldrene, hvordan karabinkroken fungerer. Foreldre skal være med inn hvor vi tar på seler og hjelmer, OG foreldrene MÅ bistå med å ta på utstyret hvis det er behov for dette, foreldre får også informasjon om hvordan karabinkroken fungerer. Vårt klatresystem inkludert kontinuerlig sikring og zipline-vognen (levert og utviklet av Kanopeo, Certified Saferoller® Trolley) gjør at barna IKKE kan kobles fra løypen uten assistanse fra en av våre instruktører. Når barnet ikke vil eller kan fullføre runden ber vi foreldre om å henvende seg til en av instruktørene slik at de kan løsne barnet fra karabinkroken.

 

NB foreldre SKAL IKKE klatre opp på noen plattformer eller i selve konstruksjonen, foreldre skal bare bevege seg på bakken - det er kun barn med korrekt utstyr samt instruktørene som skal bevege seg på konstruksjonen. Foreldre / foresatte tar av selen og hjelmen etter endt runde, trenger du hjelp bistår en av våre instruktører med dette. Ved tilbakelevering av seler og hjelmer, legges disse på de anviste benkene, slik at vi kan desinfisere disse før neste bruker kan benytte de.