Kjøp årets julegave hos oss!

Nå kan du enkelt, raskt og billig kjøpe gavekort på sesongkort i Lilleputthammer Familiepark. Vi gir deg 21-24 % rabatt på sesongkort frem til 29. desember

Velg hvilke sesongkort du ønsker å kjøpe gavekort på, få gavekortet tilsendt på din epost, print ut gavekort (også kalt voucher) og pakk inn i ønskelig innpakning og voila, årets julegave er i boks. Du skal ikke løse inn gavekort til sesongkort selv, det er det mottaker av gavekort som skal gjøre.

Et sesongkort gir glede hele sommeren og kan benyttes alle dager i Lilleputthammers åpningstider. Lilleputthammer har sesongåpning 25. mai 2024.

Hos oss kan du velge mellom fire forskjellige sesongkort. Les mer om de forskjellige sesongkortene under.

Prisene du ser er allerede rabattert.

OBS: Gavekortet må løses inn til sesongkort innen 29. desember 2023 av mottaker av gavekortet.

Velg mellom følgende gavekort

Gavekort på Sesongkort 2024

Med Sesongkort kan de besøke Lilleputthammer så mye de vil i parkens åpningstider fra mai - oktober. Planlagt sesongåpning er 25. mai 2024.

Gavekort på Lavsesongkort - uten juli 2024

Med lavsesongkortet kan de besøke Lilleputthammer så mye de vil innenfor åpningstidene i mai, juni, august, september og oktober. Tilgang til parken i mange åpningsdager, til en litt bedre pris!

Gavekort på Sesongkort Øyværing 2024

Sesongkort for de som har folkeregistrert bostedsadresse i Øyer kommune (postnr 2635 eller 2636).
Eier av kortet må ha folkeregistrert adresse i Øyer kommune, men kjøper behøver ikke ha det.

Gavekort på Lavsesongkort Øyværing - uten juli 2024

Lavsesongkort for de med folkeregistrert bostedsadresse i Øyer kommune (postnr 2635 eller 2636).Tilgang til parken i mai, juni, august, september og oktober til en litt bedre pris! Eier av kortet må ha folkeregistrert adresse i Øyer kommune, men kjøper behøver ikke ha det.

Slik kjøper du gavekort

1. Velg hvilket sesongkort du ønsker for ditt gavekort. Du kan velge mellom fire forskjellige, Sesongkort, Lavsesongkort, Sesongkort Øyværing og Lavsesongkort Øyværing.

2. Velg antall sesongkort i representativ alder på mottakere av gavekortene.

3. Klikk "Bestill".

4. Nytt vindu vil åpne seg, og her skriver du inn dine kontaktopplysninger. Fornavn, etternavn, tlf nummer og din epostadresse. Dette er epostadressen som gavekortet blir sendt til.

5. Fullfør bestillingen, betal og sjekk din e-post.

6. Print ut Gavekortet, legg det i konvolutt eller pakk det inn i en boks og lever pakken til julenissen eller legg det under juletreet. God jul!

OBS: Husk at gavekortet er gyldig til 29. desember og må løses inn i sesongkort innen denne datoen.

El-kjøretøy i Lilleputthammer