3 dagers billett Lilleputthammer
3 dagers billett Lilleputthammer
3 dagers billett Lilleputthammer
3 dagers billett Lilleputthammer
Opplevelser

3 dagers billett Lilleputthammer

Kjøp 3 dagers billett til en rabattert pris om du virkelig vil føle deg som hjemme og utnytte alle byens fasiliteter fullt ut. Med denne billetten kan du besøke oss 3 dager på rad! Gjelder påfølgende dager og er datostyrt.Billettkategorien "Ledsager" krever fremvisning av gyldig ledsagerbevis og billettkategorien "67+" krever gyldig legitimasjon ved inngang.

Noen ganger holder det ikke med bare én dag i byen. Selv om byen er liten, er det veldig mye å finne på! Besøkende hos oss kan selvfølgelig komme og gå som de ønsker, kanskje det er godt å ta en liten trilletur midt på dagen – ta en pause utenfor «bymurene». Med 3 dagers billett har du større fleksibilitet og trenger ikke stresse med å rekke alt på én dag, for er det én ting vi ikke liker å gjøre i ferien vår, så er det å stresse!


Her i byen står de minste i fokus, derfor er det ingen høydebegrensning på våre attraksjoner. Her kan de små føle seg som kjemper der de spankulerer ned den lille Storgata, som er en kopi av Storgata i Lillehammer anno 1930. Husene er gjennomført bygd i 1:4 skala. Barna kan også prøve seg på forskjellige aktiviteter og karuseller, og på disse er det er plass til de voksne også. Lilleputthammer er den perfekte introduksjon til familieparker, - stor nok til å være spennende, liten nok til å være trygg.


Kjøp din inngangsbillett enkelt og greit på nett, og du vil motta en unik QR kode som du viser ved inngangen når du ankommer. Vi anbefaler at du bestiller i god tid, slik at du sikrer deg plass på ønsket dag. 3 dagersbilletten gjelder 3 påfølgende dager.


Kontakt oss gjerne ved spørsmål