Lillehammer
Lillehammer
Lillehammer
Lillehammer
Lillehammer
Lillehammer
Lillehammer
Lillehammer
Lillehammer
Lillehammer
Lillehammer
Lillehammer
Lillehammer
Lillehammer
Lillehammer
Lillehammer
Lillehammer
Lillehammer
Opplevelser Attraksjoner Kultur

Lillehammer

Lillehammer Sentrum med den prisbelønte Storgata er kjent over det ganske land. Sjarmerende, bevaringsverdige bygårder danner rammen om et moderne og trivelig handelsmiljø med en rekke spesialforretninger og topp vareutvalg. I tillegg finnes gallerier og museer i umiddelbar nærhet, så trivelig handel kan kombineres med kultur, natur- og kunstopplevelser.

Sjusjøen og Nordseter tilbyr, ca 350 km tospors turskiløyper i lett og tilgjengelig skogs- og fjellterreng og har direkte løypeforbindelse med Lillehammer, Hafjellområdet og OL løypene på Birkebeiner Skistadion. Ca 200 km av løypenettet er også preparert for skøyting.

Fjellområdet er et skieldorado og fra gammelt kjent som et "snøhull". Vinteren er normalt lang og snøsikker fra november og ut april og gjennomsnittlig snødybde i mars er målt til 112 cm. Over en årrekke er det investert store summer i tilrettelegging, merking og preparering av løyper. Skiløypene finnes så vel i skogen som på fjellet og er markert i terrenget med staur. I løypekryssene er det oppsatt retningsskilt med angivelse av avstand i km. Lillehammerområdet har ca 30 km med lysløyper - den lengste på Birkebeineren Skistadion.

Med mer enn 250 butikker bør Lillehammer kunne tilfredstille den kresne "shopper". De fleste butikkene finnes i - eller i gangavstand fra Storgata. Fra Lilletorget kan du ta avstikkeren inn i det gamle industriområdet til Mesna Brug, som i dag huset butikker og har fått navnet Mesnasenteret.

Lillehammer Sentrum med den prisbelønte Storgata er kjent over det ganske land. Sjarmerende, bevaringsverdige bygårder danner rammen om et moderne og trivelig handelsmiljø med en rekke spesialforretninger og topp vareutvalg.
I tillegg finnes gallerier og museer i umiddelbar nærhet, så trivelig handel kan kombineres med kultur, natur- og kunstopplevelser.