Kalenderen viser høst, en årstid som kan by på fine og friske høstdager med flotte farger. Lilleputthammer holder åpent hver helg fra 10 – 16 frem til og med 15. oktober. Har du lyst til å få et avbrekk fra hverdagen anbefaler vi en høstweekend i Hafjell og Øyer. Her er det noe for enhver smak, spesielt for barnefamilien.

15 % på Olas Superpakke i utvalgte hytter og leiligheter

Høst i Lilleputthammer

Det er litt ekstra koselig i Lilleputthammer på høsten. Flotte høstfagrer og litt ekstra frisk luft gjør blant annet Storgata litt ekstra sjarmerende. Litt mindre folk enn på sommeren gir mer tid til å kjøre Froskehoppet og Berg og dalbanen x antall ganger. Alle attraksjoner, bortsett fra sommerattraksjonene «Gå på vannet» og «Vannhinderløype», er åpne hele dagen. Blir du sulten i løpet av dagen er serveringsstedene Huset i skogen, Park Cafeen og Cafe Central åpne.
I høstferieukene 40 og 41 har vi åpent fredag – søndag 10-16.

Kjøp billetter her

Lekeland Hafjell

Det finnes ikke dårlig vær, men skulle alikevell høstregnet bøtte ned utenfor, og du ønsker å tilbringe dagen inne, anbefaler vi Lekeland Hafjell.
Lekelekand Hafjell er åpent hver helg fra 11-18. Lekeland Hafjell er et innendørs lekeland på omtrent 900 kvm. Det er lekeområde tilpasset barn 0 – 3 år, 2 – 4 år og 4 – 12 år. Alle med inngangsbillett i Lilleputthammer får 50 % på inngangsbillett i Lekeland, forutsett at det er ledig kapasitet.

Kjøp inngangsbillett til Lekeland Hafjell her

 

Lekeland
Pumptrack Hafjell

Hafjell
Øyer og Hafjell har noe å by på for hele familien. En høstweekend kan enkelt fylles opp med aktiviteter for hele familien.
Gondolen i Hafjell er åpen hver helg og tar deg med opp til Gondoltoppen som kan være utgangspunktet for en gåtur i vakre høstfarger i fjellet. På Gondoltoppen finner du også pumptracken som er et eldorado for både små og store.

 

Hunderfossen Eventyrpark
For større barn som har vokst fra Lilleputthammer Familiepark anbefaler vi Hunderfossen Eventyrpark. De holder åpent 30. september, 1. oktober, 7. oktober og 8. oktober fra 10-16.

Barnas gård

Barnas Gård Hunderfossen er en besøksgård med opplevelser og aktiviteter for barn og voksne som ønsker nærkontakt med dyr!

Åpent hver helg og alle dager i høsferieukene 40 og 41.

 

Hunderfossen slottet
Mor og barn bade i basseng

Jorekstad Fritidsbad
Jorekstad Fritidsbad, Lillehammer-Hafjell-områdets største badeanlegg, har åpent hver dag (10-18 lørdag og søndag) og er lokalisert kun 10 min unna Hafjell. Her kan du hoppe, plaske, trimme, dykke, trene, ta badstu eller rett og slett slappe av mens barna boltrer seg i leke­basseng og vannsklie.

Norsk Vegmuseet
Norsk Vegmuseum holder åpent tirsdag-søndag fra 10 – 15. Vegmuseet er et av Norges største teknisk industrielle museum og består av tre museer. Gratis inngang.