hafjell hotell familiepark lilleputthammer

Hos Hafjell Hotell bor du ”midt i smørøyet” for en opplevelsesrik weekend eller sommerferie med barna. Hafjell Hotell er nærmeste nabo til Lilleputthammer familiepark og til Hunderfossen er det kun 3 km.

Du kan bestille Olas Superpakke eller legge til billetter for Lilleputthammer når du booker overnatting.

Bestill overnatting eller familiepakke

 

solsiden lilleputthammer

Bo i velutstyrte og familievennlige leiligheter på Hafjell. De fleste er lokalisert med kort avstand til Lilleputthammer, Hafjell Bike og omtrent 5 minutter med bil til Hunderfossen. Velg mellom 4, 6, 8, 10 og 12-sengs leiligheter.  

Du kan legge til billetter for Lilleputthammer eller Olas Superpakke ved bestilling av leilighet.

Finn leiligheter i Hafjell

 

 

hytter i hafjellI kort avstand fra Lilleputthammer og Øyer sentrum finnes det mange hytter i Hafjell.  Noen av hyttene er i gangavstand - andre kun kort kjøretid til familieparkene Lilleputthammer og Hunderfossen.

Du kan også legge til billetter for Lilleputthammer eller Olas Superpakke ved bestilling av hytte.

Se hytter i Hafjell

scandic hafjell hotellBarnas Hotell ved Hunderfossen og Lilleputthammer. Hotellet oppleves som en drøm for alle barneforeldre.Dette hotellet er enda bedre tilrettelagt for familien med ekstra gode tilbud og moro i perioden 18. juni til 31. august 2021. Hotellet er lokalisert 250 meter fra Lilleputthammer.

Scandic Hafjell selger billetter i resepsjonen til Lilleputthammer.

Les om Scandic Hafjell
rustberg camping

Rustberg Camping er en familiecamping som er tilrettelagt for familier og grupper. Vi håper dere får tid til å bruke våre fasiliteter og kose dere på en hyggelig campingferie. Bade i oppvarmet basseng, gå tur i flott natur, spille basketball, eller spise litt mat og ta en kopp kaffe i vår kafeteria.

Rustberg Camping selger billetter til Lilleputthammer.

mageli campingMageli Camping og Hytter er en av de største campingplassene i området. Vi ligger 15 minutter fra Lilleputthammer og Hunderfossen. På Mageli Camping har vi eget svømmebasseng. Bassenget er åpent for alle, både gjester på campingplassen og andre tilreisende. Bassenget holder 25 grader og det passer fint til barn og voksne. Mageli selger billetter til Lilleputthammer for sine boende gjester.

Les om Mageli

ilsetraPå Ilsetra danner et fjelltun med fire leilighetsbygg. I hovedhuset finner du vår restaurant, bar, peisestue og velværeavdeling med utendørs oppvarmet basseng og forskjellige badstuer. Ilsetra har en unik beliggenhet som også gir deg muligheten til å nyte frisk fjelluft. Fra Ilsetra tar bare en kort kjøretur til Lilleputthammer. Ilsetra selger billetter i resepsjonen for sine gjester.

Les om Ilsetra

pellestova

Øverst på Hafjelltoppen ligger Pellestova Hotell Hafjell. Pellestova er et moderne fjellhotell med direkte adkomst til høyfjellet. Gjestene på Pellestova Hotell Hafjell skal ha det godt døgnet rundt litt som å være hjemme. Du kan velge et enkeltrom, dobbeltrom eller en stor fjellsuite. Pellestova selger billetter til Lilleputthammer i resepsjonen.

Les om Pellestova

hafjell bookingHafjell Booking tilbyr utleie av hytter og leiligheter. Overnatt i velutstyrte hytter og leiligheter med 2 til 30 senger. Vi har hytter og leiligheter som ligger sentralt enten man ønsker å bo på fjellet, eller om man ønsker nærhet til butikker og attraksjoner som Hafjell Bike Park, Hunderfossen Familiepark eller Lilleputthammer.  

Bestill overnatting hos Hafjell Booking

nermo hotell

Familiedrevet og familievennlig hotell og leiligheter med egen 9-hulls golfbane, stor minigolfbane med ekte gress og store utendørs lekeområder. Eget innendørs leke/videorom for de minste og stort Playstation III rom med både racingstoler og gamestoler. Hotellet er en del av de Historiske Hotell og Spisesteder. 2 min. fra Lilleputthammer med bil. 

Les mer om Nermo Hotell

aasletten pensjonat hafjellAasletten Pensjonat og Hytter ligger 50 meter fra Gondolen i Hafjell Alpinsenter. 

Vi har hytter, leiligheter og rom til leie. Pensjonatet kan også leies ut til grupper og gir en svært god ramme for sosialt samvær. 

Hos oss er det barnevennlig og sentrumsnært.  Aasletten Pensjonat er lokalisert 700 meter fra Lilleputthammer familiepark og selger billetter til familieparken.

Les mer om Aasletten Pensjonat og Hytter

 

lillehammer fjellstue nordseterModerne leiligheter på Nordseter som passer for opp til 9 personer. De fleste leilighetene har renoverte bad og kjøkken, balkong med fjellutsikt og egen skibod. Utsikt over Landevann om sommeren. Gratis mobilt bredbånd, og parkering rett ved leiligheten.

Lillehammer fjellstue selger billetter til Lilleputthammer.

Lillehammer fjellstue

nordseter hytte utleieNordseter Fjellpark ligger i naturskjønne omgivelser på Nordseter, 850 m.o.h., 15 minutter fra Lillehammer sentrum (25 minutter i bil til Hunderfossen og Lilleputthammer). Her finner du et eldorado for turer i fjellet både med ski vinterstid, og på beina sommerstid.

 

Les mer om Nordseter Fjellpark

 

 

 

 

 

 

Lilleputthammer familiepark
Hundervegen 41                            

2636 Øyer

Telefon: +47 61 28 55 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.    

                                                                    


kart 2021