hytter i hafjellI kort avstand fra Lilleputthammer og Øyer sentrum finnes det mange hytter i Hafjell.  Noen av hyttene er i gangavstand - andre kun kort kjøretid til familieparkene Lilleputthammer og Hunderfossen.

Se hytter i Hafjell

hafjell hotell lilleputthammer

På Hafjell Hotell bor du ”midt i smørøyet” for en opplevelsesrik weekend eller sommerferie med barna. Hafjell Hotell er nærmeste nabo til Lilleputthammer familiepark og til Hunderfossen er det kun 3 km.. 

Bestill overnatting eller familiepakke

 

solsiden lilleputthammer

Bo i velutstyrte og familievennlige leiligheter på Hafjell. De fleste er lokalisert med kort avstand til Lilleputthammer, Hafjell Bike og omtrent 5 minutter med bil til Hunderfossen. Velg mellom 4, 6, 8, 10 og 12-sengs leiligheter.  

Finn leiligheter i Hafjell

 

 

storhytter lilleputthammer

Passer perfekt for storfamilier eller flere familier som ønsker å dele en stor hytte under sommerferien i Hafjell Hunderfossen. Vi har storhytter fra 16 til 31 sengeplasser av god standard.

Les mer om storhytter i Hafjell

hafjell bookingHafjell Booking tilbyr utleie av hytter og leiligheter. Overnatt i velutstyrte hytter og leiligheter med 2 til 30 senger. Vi har hytter og leiligheter som ligger sentralt enten man ønsker å bo på fjellet, eller om man ønsker nærhet til butikker og attraksjoner som Hafjell Bike Park, Hunderfossen Familiepark eller Lilleputthammer.  

Bestill overnatting hos Hafjell Booking

scandic hafjell hotellBarnas Hotell ved Hunderfossen og Lilleputthammer. Hotellet oppleves som en drøm for alle barneforeldre. Basseng, kino, trampoliner, klatrevegg, hoppeslott og ping-pongbord er blant de mange tingene barna finner på Scandic Hafjell.  Egen barneaktiviter og barnebuffet.  Hotellet er lokalisert 250 meter fra Lilleputthammer. 

Les om Scandic Hafjell
nermo hotell

Familiedrevet og familievennlig hotell og leiligheter med egen 9-hulls golfbane, stor minigolfbane med ekte gress og store utendørs lekeområder. Eget innendørs leke/videorom for de minste og stort Playstation III rom med både racingstoler og gamestoler. Hotellet er en del av de Historiske Hotell og Spisesteder. 2 min. fra Lilleputthammer med bil. 

Les mer om Nermo Hotell

aasletten pensjonat hafjellAasletten Pensjonat og Hytter ligger 50 meter fra Gondolen i Hafjell Alpinsenter. 

Vi har hytter, leiligheter og rom til leie. Pensjonatet kan også leies ut til grupper og gir en svært god ramme for sosialt samvær. 

Hos oss er det barnevennlig og sentrumsnært.  Aasletten Pensjonat er lokalisert 700 meter fra Lilleputthammer familiepark.

Les mer om Aasletten Pensjonat og Hytter

 

sjusjoen hytteutleieSjusjøen hytteutleie har utleie av hytter og leiligheter på fjellet og har ca 1000 sengeplasser fordelt på 120 enheter i hytter og leiligheter i høystandard klassen. Hyttene er fra 4-44 sengeplasser. De fleste hyttene ligger sentralt på Sjusjøen, Natrudstilen og Rømåsen.

 

Sjusjøen hytteutleie

pellestova

Øverst på Hafjelltoppen ligger Pellestova Hotell Hafjell. Pellestova er et moderne fjellhotell med direkte adkomst til høyfjellet. Gjestene på Pellestova Hotell Hafjell skal ha det godt døgnet rundt litt som å være hjemme. Du kan velge et enkeltrom, dobbeltrom eller en stor fjellsuite. 

Les om Pellestova

scandic victoria lillehammerScandic Victoria Lillehammer ligger 15km sør for Lilleputthammer, i Storgata i Lillehammer sentrum. Kort avstand til aktivitetene og et hjemmekoselig preg gjør dette hotellet perfekt til deg som vil bo et avslappet miljø på reise.

Les om Scandic Victoria

scandic lillehammer hotellScandic Lillehammer Hotel er lokalisert 15 km sør for Lilleputthammer familiepark. Hotellet er et naturlig førstevalg for barnefamilier med basseng ute og inne, lekerom og ungdomsrom og utendørsaktiviteter i egen privat park. Restauranten serverer egen barnebuffet. 

Les om Scandic Lillehammer

 

birkebeineren hotell lillehammerBirkebeineren Hotel & Apartments ligger flott til i rolige omgivelser i gangavstand fra Gågata på Lillehammer. Vi kan tilby overnatting i hotell og i velutstyrte leiligheter, alt til fornuftige priser. 

På Birkebeineren møter du toppidrettsutøvere, barnefamilier, arrangementsgjester og kursdeltakere fra hele verden.

Vi kan tilby fri bruk av trådløst nettverk (WLAN) på alle leilighetene.

Birkebeineren 

mølla hotell lillehammer

Vi ønsker velkommen til charmhotellet, Mølla Hotell som ligger i Lillehammer sentrum, kun 15 minutter med bil til Lilleputthammer og Hunderfossen Familiepark. I Kvernhuset fra 1863 finner du vår EGON restaurant. Og på toppen av hotellet byens høyeste vannpost, Toppen Bar. Gangavstand til Gågata, Maihaugen og Bjerkebæk. 

Les mer om Mølla Hotell

skarsmoenSkarsmoen Gård ligger i flott natur hvor det ikke er noe gjennomgangstrafikk og man kan nyte stillheten. Her kan man bo i rom i huset, og alle rom har eget bad og enkelte rom har hybelkjøkken med kokeplater og kjøleskap. 

Hyttene ligger i flotte omgivelser og alle hyttene har eget bad og godt utstyrte kjøkken.

 

nordseter hytte utleieNordseter Fjellpark ligger i naturskjønne omgivelser på Nordseter, 850 m.o.h., 15 minutter fra Lillehammer sentrum (25 minutter i bil til Hunderfossen og Lilleputthammer). Her finner du et eldorado for turer i fjellet både med ski vinterstid, og på beina sommerstid.

 

Les mer om Nordseter Fjellpark

tretten kro motellTretten Kro (kafe, restaurant), Motell (Hotell) og Camping, ligger helt inntil E6 på Tretten, 29 kilometer nord for Lillehammer, direkte avkjøring fra E6.Lillehammer, Øyer, Fåvang, Ringebu og Gausdal ligger innenfor 10 til 30 minutter med bil.

Hos oss er alle senger komplett oppredde med putevar, dynetrekk og laken, i tillegg ligger det et stort og et lite håndkle på hver seng. 

Les mer om Tretten kro og motell

lillehammer vandrerhjemLillehammer Vandrerhjem Stasjonen har sentral beliggenhet på buss- og jernbanestasjonen. Vi gir dere en god start på dagen med frokost i vår egen Cafe Stasjonen. Her serverer vi dere også gjerne middag, småretter, hjemmelagde kaker og kaffe etter en aktiv familiedag. Sommerbussen til Lilleputthammer går fra stasjonen.

Les mer om Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen

lillehammer fjellstue nordseterModerne leiligheter som passer for opp til 9 personer. De fleste leilighetene har renoverte bad og kjøkken, balkong med fjellutsikt og egen skibod. Utsikt over Landevann om sommeren. Gratis mobilt bredbånd, og parkering rett ved leiligheten.

Lillehammer fjellstue

 

 

 

 

 

 

Lilleputthammer familiepark
Hundervegen 41                            

2636 Øyer

Telefon: +47 61 28 55 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.    

                                                                    


kart 2021