icon-english-language1

koronavirus

Les om våre smittevernstiltak i familieparken denne sommeren.

bestill sommerferie

Snart kan du bestille din overnatting og Olas Superbilletter hos Hafjell Resort for 2021. Dette gir trygghet for deg som gjest og familie.

Les mer om avbestillingsvilkår

gavekort lilleputthammer

Gi en opplevelse som gave!

Med et rabattert gavekort fra Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell kan du glede barna og familien, og hvem vet – kanskje blir du også selv invitert når gaven skal brukes?

Les om gavekort

sirkus malte knapp 310

Velkommen til sirkusshowet "Wonderful World of Circus" med sirkusartisten Malte Knapp. Du kan oppleve daglige forestillinger i sommer til og med søndag 16.august i 2020.

klatreloype hostferie

En egen spennende klatreløype for de minste barna er bygget like ved Olas klatrepark. Klatreløypa er tilrettelagt for barn fra 3 til 5 år. 

skattejakt hostferie

Bli med og prøv Olas skattejakt. Dette er garantert en aktivitet som blir populær blant barna og kan hende vil mamma og pappa også prøve seg som "gullgravere".  Kjøp poser med sand og edelstener, smaragder eller sjøskjell. Vask deretter posene med sil i vannrenna vår!💎 Skattene får du med deg hjem!🤩 Kjøpes i Huset i Skogen.

hoppe sklie hoppeslott

Lilleputthammer familiepark har en ny attraksjon.  Vår nye hoppesklie som er 7 meter lang, fire meter bred og fem meter høy.  

Les om hoppesklia

karusell familiepark 2019

Bestill billetter til Lilleputthammer familiepark senest dagen før ankomst og få 5% nettrabatt. Det er regulert innslipp og et makstak på antall gjester i sommer. Bestill online og sikre deg inngang til Lilleputthammer. Billetter for sesongen 2021 blir lagt ut snart.

Finn ledig dato og pris

Høståpen familiepark

Lilleputthammer har åpent i høstferieuken 41 Åpningstidene er 10.00 - 16.00

klatreparken Hafjell

Olas klatrepark er en spennende aktivitet for barna mellom fem og ti år og er lokalisert i furuskogen til familieparken.  Nytt er klatreområde for de minste barna under 5 år.

Online rabatt lilleputthammer

BILLETTER 2021 SOMMER
Bestill billetter til Lilleputthammer familiepark senest dagen før ankomst og få 5% nettrabatt. Det er makstak på antall gjester i  sommer. Bestill og sikre deg inngang til Lilleputthammer. Billetter for sesongen 2021 blir lagt ut snart.

Bestill med 5% nettrabatt

Høstferie i familiepark

Opplev Lilleputthammer om høsten. I høstferieuken 41 har vi åpent torsdag - søndag.  Åpningstidene er 10.00 - 16.00 

tak

Tørt og godt selv når det regner

Hos oss på Lilleputthammer er det god plass under tak når du skal kose deg med et måltid. I  Park Cafeen er det laget glasstak over hele plassen som beskytter mot regn eller sol. Her kan nyte mat fra Cafeen.

Cafe Central like ved inngangen er et koselig sted med egen lekekrok for barna og salongrupper.

Pst!  I Sirkusteltet vårt ved Byscenen er det plass til 450 gjester.  Der kan du oppleve sirkusforestilling under tak som beskytter mot regn og sol.

Les mer om våre spisesteder

hafjell lillehammer lekeland

Bursdag i Lekeland blir mer og mer populært. Og enklere blir det ikke! Vi tar oss av alt fra dekking av bord, servering av mat, gaveoppakking og bursdagssang. Barna har eget bursdagsrom og 900 kvm lekeareal til fri utfoldelse.

Lekeland Hafjell

sommerjobb 2017

Spennende sommerjobb i Lillehammer-regionen

Har du lyst på morsom sommerjobb i Lilleputthammer? Vi søker ungdom med stort pågangsmot, serviceinnstilling og godt humør.  Du får et aktivt og godt arbeidsmiljø med opplæring og gode lønnsbetingelser.

Les mer og send inn søknadsskjema.

 

ZEH 9763_Lo
I tradisjonen tro blir det julegateåpning i Øyer og Lilleputthammer familiepark første søndag i advent - 27. november.

Det blir fakkeltog fra Kiwi til Lilleputthammer med julegrantenning, og deretter blir det grøt og nissebesøk på Meetingpoint Hafjell.

Hafjell event basecamp
Lilleputthammer kan tilby en fantastisk ramme rundt deres arrangement med både bespisning, underholdning og aktiviteter. De små koselige husene - Storgata i Lillehammer anno 1930-tallet - byr på intimitet, nostalgi og en flukt fra hverdagen.

Vi kan tilby alt fra en liten omvisning på en halv times tid med aktiviteter hvis ønskelig, til større arrangement med underholdning og "full pakke" i samarbeid med Hafjell Event.

ZEH 2743
Egen dag med latter, spenning og glede! Inviter dine ansatte, kunder eller samarbeidspartnere med familie på en eksklusiv dag /kveld i Lilleputthammer.

Lilleputthammer familiepark kan tilby en fantastisk ramme rundt deres arrangement med både bespisning, underholdning og aktviteter.

Høståpen familiepark
Online rabatt på billetten til Lilleputthammer

Bestill billetter til Lilleputthammer familiepark senest dagen før ankomst og få 5% nettrabatt. Det er regulert innslipp og et makstak på antall gjester per dag. Bestill online og sikre deg inngang til Lilleputthammer. Billetter for sesongen 2021 blir lagt ut snart.

Bestill billett online og få rabatt

 

besteforeldredager i juni

Lilleputthammer familiepark har besteforeldredager mandag 12.august til med fredag 16.august Besteforeldre (som har med barnebarn) kommer gratis inn i Parken. For barn under 3 år er det gratis inngang. Familieparken er åpen klokken 10 – 17 disse dagene.

Del på facebook

Lilleputthammer familiepark
Hundervegen 41                            

2636 Øyer

Telefon: +47 61 28 55 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.    

tripadvisor lilleputthammer 2020                                                                        


kart 2019