icon-english-language1

bestill sommerferie

Nå kan du bestille din overnatting og Olas Superbilletter hos Hafjell Resort. Eller dagsbilletter til Lilleputthammer familiepark og avbestille uten kostnad!.  Dette gir trygghet for deg som gjest og familie.

Les mer om avbestillingsvilkår

gavekort lilleputthammer

Gi en opplevelse som gave!

Med et rabattert gavekort fra Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell kan du glede barna og familien, og hvem vet – kanskje blir du også selv invitert når gaven skal brukes?

Les om gavekort

sirkus malte knapp 310

Velkommen til sirkusshowet "Wonderful World of Circus" med sirkusartisten Malte Knapp. Du kan oppleve daglige forestillinger i sommer til og med søndag 18.august.

klatreloype hostferie

En egen spennende klatreløype for de minste barna er bygget like ved Olas klatrepark. Klatreløypa er tilrettelagt for barn fra 3 til 5 år. 

skattejakt hostferie

Bli med og prøv Olas skattejakt. Dette er garantert en aktivitet som blir populær blant barna og kan hende vil mamma og pappa også prøve seg som "gullgravere".  Kjøp poser med sand og edelstener, smaragder eller sjøskjell. Vask deretter posene med sil i vannrenna vår!💎 Skattene får du med deg hjem!🤩 Kjøpes i Huset i Skogen.

hoppe sklie hoppeslott

Lilleputthammer familiepark har en ny attraksjon.  Vår nye hoppesklie som er 7 meter lang, fire meter bred og fem meter høy.  

Les om hoppesklia

karusell familiepark 2019

Bestill online og få nettrabatt på dagsbillett til Lilleputthammer familiepark. Du sparer penger og det er enkelt!

Finn ledig dato og pris

Høståpen familiepark

Lilleputthammer har åpent hver lørdag og søndag fra 24.august til og med søndag 13.oktober i uke 41. Åpningstidene er 10.00 - 16.00

klatreparken Hafjell

Olas klatrepark er en spennende aktivitet for barna mellom fem og ti år og er lokalisert i furuskogen til familieparken.  Nytt er klatreområde for de minste barna under 5 år.

20 prosent rabatt

Spar penger med 20% nettrabatt
Bestill billetter til Lilleputthammer familiepark senest 17.mai og få 20% nettrabatt. Dessuten får du egen fast-track når det er kø ved inngangen i hektiske sommerdager.

Bestill med 20% nettrabatt

tak

Tørt og godt selv når det regner

Hos oss på Lilleputthammer er det god plass under tak når du skal kose deg med et måltid. I  Park Cafeen er det laget glasstak over hele plassen som beskytter mot regn eller sol. Her kan nyte mat fra Cafeen.

Cafe Central like ved inngangen er et koselig sted med egen lekekrok for barna og salongrupper.

Pst!  I Sirkusteltet vårt ved Byscenen er det plass til 450 gjester.  Der kan du oppleve sirkusforestilling under tak som beskytter mot regn og sol.

Les mer om våre spisesteder

hafjell lillehammer lekeland

Bursdag i Lekeland blir mer og mer populært. Og enklere blir det ikke! Vi tar oss av alt fra dekking av bord, servering av mat, gaveoppakking og bursdagssang. Barna har eget bursdagsrom og 900 kvm lekeareal til fri utfoldelse.

Lekeland Hafjell

sommerjobb 2017

Spennende sommerjobb i Lillehammer-regionen

Har du lyst på morsom sommerjobb i Lilleputthammer? Vi søker ungdom med stort pågangsmot, serviceinnstilling og godt humør.  Du får et aktivt og godt arbeidsmiljø med opplæring og gode lønnsbetingelser.

Les mer og send inn søknadsskjema.

 

ZEH 9763_Lo
I tradisjonen tro blir det julegateåpning i Øyer og Lilleputthammer familiepark første søndag i advent - 27. november.

Det blir fakkeltog fra Kiwi til Lilleputthammer med julegrantenning, og deretter blir det grøt og nissebesøk på Meetingpoint Hafjell.

Hafjell event basecamp
Lilleputthammer kan tilby en fantastisk ramme rundt deres arrangement med både bespisning, underholdning og aktiviteter. De små koselige husene - Storgata i Lillehammer anno 1930-tallet - byr på intimitet, nostalgi og en flukt fra hverdagen.

Vi kan tilby alt fra en liten omvisning på en halv times tid med aktiviteter hvis ønskelig, til større arrangement med underholdning og "full pakke" i samarbeid med Hafjell Event.

ZEH 2743
Egen dag med latter, spenning og glede! Inviter dine ansatte, kunder eller samarbeidspartnere med familie på en eksklusiv dag /kveld i Lilleputthammer.

Lilleputthammer familiepark kan tilby en fantastisk ramme rundt deres arrangement med både bespisning, underholdning og aktviteter.

Høståpen familiepark
Online rabatt på billetten til Lilleputthammer

Bestill billett til Lilleputthammer via vår online booking og få rabatt. Lilleputthammer er en unik park for småbarnsfamilier - her får barna nærhet, opplevelser, lek og moro i en hjertevarm og trygg atmosfære. Alle attraksjoner er spesielt tilrettelagt for de minste barna opptil 9 år. 

Nettrabatt på billetter ved bestilling online

Bestill billett online og få rabatt

 

besteforeldredager i juni

Lilleputthammer familiepark har besteforeldredager mandag 12.august til med fredag 16.august Besteforeldre (som har med barnebarn) kommer gratis inn i Parken. For barn under 3 år er det gratis inngang. Familieparken er åpen klokken 10 – 17 disse dagene.

Opplev Godteritunellen under togturen i LilleputthammerYes! Maskotten Ola er superfornøyd, for han har sin egen godteritunnel å vise fram til alle barna.

Kjør Lilleputthammer-toget og få en gledelig overraskelse underveis...

Del på facebook

Lilleputthammer familiepark
Hundervegen 41                            

2636 Øyer

Telefon: +47 61 28 55 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.    

tripadvisor lilleputthammer                                                                        


kart 2019