icon-english-language1

Knapp stram line

Balansekunst over bompebåtbassenget

Opplev sirkusartisten Malte Knapp balansere på stram line over bompebåtbassenget hver dag i sesongen. Vil han klare å balansere over bassenget eller falle ned i vannet?

Hver dag i sesongen kan du oppleve Malte Knapp på stram line

Høstferie i familiepark

Opplev Lilleputthammer om høsten. Vi holder åpent hver lørdag og søndag fra 24.august til 13.oktober. I høstferien uke 40 har vi åpent alle dager. Velkommen til oss i løpet av høsten for da er Gudbrandsdalen og Hafjell på sitt vakreste med flotte høstfarger. 

gruffalo Lilleputthammer familiepark

Lesestund med Gruffalo

Gruffalo? Hva er det for et dyr?

Vet du ikke det? Han er litt av et dyr!

Han har knoklete knær og klørne ute, og en giftgrønn vorte på sin snute…

Ola trampolineMaskottene i Lilleputthammer

Ola: Gutt på 7 år som er litt rampete, og kan finne på mye rart, men er stort sett veldig snill. Han liker åleke med biler og tog, og er veldig glad i godteri og tegneserier. Og han ELSKER Ola’s Froskehopp. Ola er veldig opptat av Sirkus, av Malte og alt som skjer i den lille Parken. Han simpelthen elsker å henge i parken om sommeren.

038

Teaterforestilling på Lilletorvet scene

Det kommer ubudne gjester i bakeriet, som skaper problemer for bakeren. Heldigvis har han gode venner som gjør sitt beste for å hjelpe. Det blir litt klabb og babb, men i god Lilleputt-ånd ordner det meste seg til slutt.

Del på facebook

Lilleputthammer familiepark
Hundervegen 41                            

2636 Øyer

Telefon: +47 61 28 55 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.    

tripadvisor lilleputthammer 2020                                                                        


kart 2019