icon-english-language1

lilleputthammer lekeland gavekort

Gi en opplevelse som gave!

Med et rabattert gavekort fra Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell kan du glede barna og familien, og hvem vet – kanskje blir du også selv invitert når gaven skal brukes?

Gavekort for Lilleputthammer familiepark eller Lekeland Hafjell, samt kombi gavekort for begge opplevelsene kan kjøpes på valgfritt beløp hos Lekeland Hafjell i åpningstidene. Gavekortet er gyldig i ett år fra kjøpsdatoen.

Lekeland Hafjell holder åpent torsdag/fredag 13-18 og lørdag/søndag 11-18.

basecamp gapahuk

Basecamp Lilleputthammer finner vi innerst inne i Lilleputthammer hvor det er aller mest intimt og hyggelig. Vi har en gapahuk som står hele året hvor vi har reinsskinn og varmelamper. Utenfor gapahuken pleier vi å tenne bålpanner for ekstra kos. Musikk er også noe som er med på å sette stemningen i basecamp. Det er i basecamp de hyggelige samtalene foregår.

Vi har muligheter for matservering i basecamp etter aktivitetene, noe som er med på å runde av dagen. Her har vi skjenkebevilling slik at vi kan servere drikke til maten.

Dersom man ønsker aktiviteter utenfor basecamp så har vi muligheter til å ta med oss å lage til en liten basecamp der som aktivitetene arrangeres.

For mer informasjon kontakt Hafjell Event

Kart over Lilleputthammer familiepark

 Kart Lilleputthammer 2019

 

 

Lillehammer regionen er som en stor lekegrind - både for det store og det lille barnet!


Mangfoldet av attraksjoner er endeløse - her står opplevelsene i kø, alt innenfor en times kjøring.  Vi tror at du kommer til å få sommerens fineste Norgesferie dersom du velger Lillehammer regionen.  Etter besøk på Lilleputthammer Familiepark og Lekeland Hafjell anbefaler vi på det sterkeste at du også tar deg tid til å besøke noen av disse opplevelsene!

Hunderfossen Familiepark
Hunderfossen Familiepark ligger 3 km fra Lilleputthammer og er en av Norges mest populære turistattraksjoner.  Familieparken har troll og eventyr som tema.  Av attraksjoner kan vi nevne Hunderfossen Rafting, Eventyrslottet, det store Hunderfossentrollet, Ivo Caprinos Eventyrgrotte og Eventyrskipet.

Barnas Gård Hunderfossen
Hvis du er glad i dyr - da er dette stedet for dere. 20 store og små dyreslag, og de fleste synes det er topp å bli klappet og kost med.  Barnas Gård ligger på en hyggelig 1700-talls husmannsplass i gangavstand fra Hunderfossen.

Jorekstad Fritidsbad
Dette er Lillehammer regionens største badeland med basseng både ute og inne.  Oppvarmet utebasseng med egen barneavdeling.  Tre stupetårn og to sklier rundt bassenget.  I tillegg høyhastighetssklie med et kraftig fall fra 8,5 meters høyde.  Jorekstad Fritidsbad ligger omtrent 10 km fra Lilleputthammer.

Minigolf
Nermo puttingbane er en miniatyrutgave av en fullverdig golfbane, og eneste i sitt slat i norden.  På et område over 5 dekar finner du 18 individuelt designede minigolfhull med varierende lenge fra 13 til 54 meter.  Puttingbanen har ekte gress, flere minibunkere og alle bekker og vannhindre er steinsatt. 

Hafjell Golf
En flott 9 hulls park/skogsbane med store grener og utfordringer.  Meget gode forhold fra tidlig i mai til langt ut i oktober.  Alle fasiliteter og stort treningsområde, proshop og kafeteria/restaurant.

Maihaugen
Maihaugen på Lillehammer er et av de største museene i Norge og det mest opplevelsesrike! Her er det friluftsmuseum med 200 bygninger, utstillinger, spisesteder og opplevelser for folk i alle aldre.

Lillehammer olympiske bob og akebane
Hjulboben kjøres i sommer-sesongen. Den tar 4 passasjerer i tillegg til en autorisert pilot, og farten er ca. 100 km/t og gir et trykk på ca 3,5 G. Hjelm er obligatorisk og sikkerhets-instrukser gis av piloten før kjøring. Aldersgrense 10 år m/foresatte, 12 år u/foresatte.

Hafjell Bike Park
Utforsykling i Hafjell med tilbud til hele den aktive familien. 13 løyper nedover og et stort løypenett i fjellet. Lett adkomst med Gondolen som tar deg til fjells. Utleie av sykler.

Norsk vegmuseum
Du finner museet i Lillehammer kommune, like ved Hunderfossen Familiepark. Museet har åpent hele året og byr på historisk og teknisk veghistorie i et spennende ute- og innemiljø.

 

Del på facebook

Lilleputthammer familiepark
Hundervegen 41                            

2636 Øyer

Telefon: +47 61 28 55 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.    

tripadvisor lilleputthammer                                                                        


kart 2019