DSC03336

Barnehage/skoledager i uke 25:

Legg barnehage- eller skoleturen til Lilleputthammer, og la barna få boltre seg i 12 morsomme attraksjoner og fordype seg i bøkenes verden i Barnas Bokby. I tillegg er det mulig å prøve seg i Olas klatrepark som er en spennende nyhet.

Vi legger opp egne opplegg tilpasset gruppen hvor barna får kjøre ønskede attraksjoner i samlet flokk. Alle ubetjente attraksjoner som klatretårn, hoppepute, trampoliner og lekeplass disponerer dere fritt hele dagen.

Ingen serveringssteder er åpne, men det er muligheter for å handle is og andre kioskvarer, og dere kan ha med matpakke til barna.

Lesestund for gruppen kan bestilles. Her kan dere velge mellom "Gruffalo", "Karius og Baktus" eller "Lotta i Bråkmakergata".

Spesialpris: kr. 90,- pr. barn. En leder pr. 4 barn har gratis inngang.

Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på tlf. 61 28 55 00 for bestilling.

Datoer for besøk er mandag - fredag i uke 25.

 

bbb 270512 035

 

Lilleputthammer på facebook

 

 

 

 

 

Lilleputthammer familiepark
Hundervegen 41                            

2636 Øyer

Telefon: +47 61 28 55 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.    

tripadvisor lilleputthammer 2020                                                                        


kart 2019