Lillehammer regionen er som en stor lekegrind - både for det store og det lille barnet!


Mangfoldet av attraksjoner er endeløse - her står opplevelsene i kø, alt innenfor en times kjøring.  Vi tror at du kommer til å få sommerens fineste Norgesferie dersom du velger Lillehammer regionen.  Etter besøk på Lilleputthammer Familiepark og Lekeland Hafjell anbefaler vi på det sterkeste at du også tar deg tid til å besøke noen av disse opplevelsene!

Hunderfossen Familiepark
Hunderfossen Familiepark ligger 3 km fra Lilleputthammer og er en av Norges mest populære turistattraksjoner.  Familieparken har troll og eventyr som tema.  Av attraksjoner kan vi nevne Hunderfossen Rafting, Eventyrslottet, det store Hunderfossentrollet, Ivo Caprinos Eventyrgrotte og Eventyrskipet.

Barnas Gård Hunderfossen
Hvis du er glad i dyr - da er dette stedet for dere. 20 store og små dyreslag, og de fleste synes det er topp å bli klappet og kost med.  Barnas Gård ligger på en hyggelig 1700-talls husmannsplass i gangavstand fra Hunderfossen.

Jorekstad Fritidsbad
Dette er Lillehammer regionens største badeland med basseng både ute og inne.  Oppvarmet utebasseng med egen barneavdeling.  Tre stupetårn og to sklier rundt bassenget.  I tillegg høyhastighetssklie med et kraftig fall fra 8,5 meters høyde. Jorekstad Fritidsbad ligger omtrent 10 km fra Lilleputthammer.

Minigolf
Nermo puttingbane er en miniatyrutgave av en fullverdig golfbane, og eneste i sitt slat i norden.  På et område over 5 dekar finner du 18 individuelt designede minigolfhull med varierende lenge fra 13 til 54 meter.  Puttingbanen har ekte gress, flere minibunkere og alle bekker og vannhindre er steinsatt. 

Hafjell Golf
En flott 9 hulls park/skogsbane med store grener og utfordringer. Meget gode forhold fra tidlig i mai til langt ut i oktober.  Alle fasiliteter og stort treningsområde, proshop og kafeteria/restaurant.

Maihaugen
Maihaugen på Lillehammer er et av de største museene i Norge og det mest opplevelsesrike! Her er det friluftsmuseum med 200 bygninger, utstillinger, spisesteder og opplevelser for folk i alle aldre.

Lillehammer olympiske bob og akebane
Hjulboben kjøres i sommer-sesongen. Den tar 4 passasjerer i tillegg til en autorisert pilot, og farten er ca. 100 km/t og gir et trykk på ca 3,5 G. Hjelm er obligatorisk og sikkerhets-instrukser gis av piloten før kjøring. Aldersgrense 10 år m/foresatte, 12 år u/foresatte.

Hafjell Bike Park
Utforsykling i Hafjell med tilbud til hele den aktive familien. 13 løyper nedover og et stort løypenett i fjellet. Lett adkomst med Gondolen som tar deg til fjells. Utleie av sykler.

Norsk vegmuseum
Du finner museet i Lillehammer kommune, like ved Hunderfossen Familiepark. Museet har åpent hele året og byr på historisk og teknisk veghistorie i et spennende ute- og innemiljø. Her finner du også Norsk kjøretøyhistorisk museum.

 

 

 

 

 

 

 

Lilleputthammer familiepark
Hundervegen 41                            

2636 Øyer

Telefon: +47 61 28 55 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.    

                                                                    


kart 2021