Aktiviteter for de litt større barna

For de litt større barna har vi mange attraksjoner som får det til å kile litt ekstra i magen. I Lilleputthammer kan barn over 120 cm kjøre alle være attraksjoner alene - hvis de tør....

Ola’s froskehopp, berg- og dalbanen, el-biler, pariserhjul og ”bumpe” båter er aktiviteter midt i blinken for denne aldersgruppen (5-10 år), men det er også spennende for større barn, særlig hvis de er sammen med en lillebror eller lillesøster.

Se også attraksjoner for de minste barna

klatreparken lilleputthammer 2017

Olas klatrepark

Olas klatrepark er en spennende nyhet. Klatreparken passer for barn mellom 5 til 10/12 år og er lokalisert i furuskogen sør for Lilleputthammer familiepark.  Klatreparken er inkludert i billettprisen for familieparken. Olas klatrepark består av en øvelsesløype, selve klatreparken med 13 klatreelementer og deretter en zipline med 2 klatreelementer. Totalt er Olas klatrepark 135 meter lang.

Les mer om Olas klatrepark

berg dalbane

Gir deg et ordentlig sug i magen når den tar av gårde, liten krutt-tønne av en berg- og dalbane som er tøffere enn du tror. Dette kiler i magen!

Minimum høyde er 90 cm. Barn under 6 år må kjøre sammen med en voksen.

Olas skattejakt

Prøv Olas skattejakt.  Her kan du vaske frem spennende skatter! 

hoppe sklie hoppeslott

Hoppesklia er en ny aktivitet i Lilleputthammer og den finner du like sør for Oldefarsbilene. Hoppsklia vår er en perfekt tumleplass og gøyal aktivitet for barna. Her er det også benker hvor man kan sitte og slappe av.  Når det regner holder vi dette stengt.

Barnas Bokby

Avisen The Guardian har kåret Barnas Bokby til en av ti beste bokbyer i Verden.  Dette er helt fantastiske nyheter for den lille byen Lilleputthammer.  Barnas Bokby er en liten by fylt med magiske øyeblikk. Her har vi samlet det beste av barnelitteratur midt i Lilleputthammer.

Les mer om Barnas Bokby

Vannballer lilleputthammer

Gå på vannet (holdes stengt i sommer)

Gå på vannet i en vannball i vår oppblåsbare basseng. Utrolig morsom og spennende aktivitet for barna og de som er litt barnslige. Du finner vannballene nord for Bompebåtbassenget. Denne aktiviteten blir stengt på grunn av fare for smitte.

vannlek i Lilleputthammer

Spring gjennom og ta dere en riktig kald dusj!  Vi slår på vannløypa når gradestokken tilsier det, og det blir annonsert over høytaleranlegget når vi åpner. Olas vannhinderløype er like ved bompebåtbassenget.  Holdes stengt i høst.

FroskehoppHer blir du heist høyt til værs mot toppen! (17 meter over bakken). Og deretter droppes du opp og ned høyt oppe i lufta. Dette kiler ordentlig i magen, og gir garantert et "adrenalinkick" for både små og store!

Pariserhjulet lilleputthammerHer sitter du i vogner som tar deg rundt og rundt, og gir deg god oversikt over Lilleputthammer familiepark fra fugleperspektiv!

Passer også godt for de minste barna sammen med noen voksne. Her kan du nyte utsikten uansett vær!

basseng lilleputthammerHer kan du kjøre din egen båt på vannet og "bumpe"/kræsje inni andre båter eller store baller i det store bassenget. Morsomt for både liten og stor.

el bil 2019Små biler som barna kan kjøre på merkede veger med egne vegskilt. Det er lettere å lære vegreglene når man kjører sin egen bil. Her kan du både kjøre formel1 bil, taxi og motorsykkel på ett og samme sted.

Elbilene kan kjøres av alle barn fra ca. 90 cm (som når ned til pedalene) opptil ca. 140 cm.

klubbhus
I Ola og Heddas klubbhus kan barna bli ansiktsmalt eller lage sitt egne postkort - send en hilsen til familie og venner fra Lilleputthammers egen postkasse! 

 

hinder loype for barn
Vi har en liten hinderløype for de større barna.  Her kan de balansere, øve på konsentrasjon og koordinasjon.

Dette er en morsom lek og barna elsker denne aktiviteten!

Trampoline På 3 trampoliner kan barna hoppe så mye de orker....

Barna blir aldri lei av å hoppe, og med trampoliner på bakkeplan får man en god sprett.

Like ved er det benker og sitteplasser for de voksne.

Du finner trampoliner ved Pariserhjulet.

olas spille bule
Like ved Elbilbanen finner du Olas spillebule. Her kan ta sjansen og vinne flotte premier dersom du er heldig. Olas spillebule er det mange morsomme spill som skaper engasjement både for store og små. Det er særlig pappaene som husker barndomstiden sin og skal vise barna "hvordan det skal gjøres...".

kino familieparkHer kan barna sitte ned og kose seg med film innimellom slagene. En slik kino man hadde i gamle dager.

Kinoen finner du i Storgata.

 

 

 

 

 

 

Lilleputthammer familiepark
Hundervegen 41                            

2636 Øyer

Telefon: +47 61 28 55 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.    

                                                                    


kart 2021