Opplevelser for de minste barna

Lilleputthammer familiepark er spesielt tilrettelagt for de minste barna, og gir noe for hjertet, hodet og magen! Her kan barna leke og utforske i trygge omgivelser - fra det kjente og kjære som sandkasser og trampoliner til mer spennende og fartsfylte attraksjoner.

Alle barn kan gjøre alt alene eller sammen med en som er «stor»/voksen, hvis barnet er høyere enn 90 cm. MEN at de fleste av våre attraksjoner kan benyttes av barn under 90 cm bruke forutsatt at en voksen er med  -  unntaket er Olas Froskehopp og Berg- & dalbanen og Olas klatrepark. Barn over 120 kan kjøre alle våre attraksjoner alene  -  hvis de tør.

Å kjøre Lilleputthammer toget rundt den lille byen er en fin opplevelse for hele familien. I Oldefarsbiler gleder barna seg over å få tute og vinke, og på nostalgikarusellen kan de kjøre rundt i behagelig fart. I klatretårnet, på hoppeputa og på lekeplassen kan de minste få utfoldet seg og testet motorikken. I parken finner du også en traktor (Gråtass).

Se attraksjoner for de litt større barna over 120 cm

(Kan også kjøres dersom barnet er over 90 cm sammen m/voksen)

Hva med Pariserhjul, Bumpebåter, Olas klatrepark, Elbiler, Ola og Heddas klubbhus, Hinderløype, trampoliner, Berg og dalbanen, Froskehoppet og Olas spillebule.

 

 

 

 

 

 

 

Lilleputthammer familiepark
Hundervegen 41                            

2636 Øyer

Telefon: +47 61 28 55 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.    

                                                                    


kart 2021