icon-english-language1

Opplevelser for de minste barna

Lilleputthammer familiepark er spesielt tilrettelagt for de minste barna, og gir noe for hjertet, hodet og magen! Her kan barna leke og utforske i trygge omgivelser - fra det kjente og kjære som sandkasser og trampoliner til mer spennende og fartsfylte attraksjoner.

Alle barn kan gjøre alt alene eller sammen med en som er «stor»/voksen, hvis barnet er høyere enn 90 cm. MEN at de fleste av våre attraksjoner kan benyttes av barn under 90 cm bruke forutsatt at en voksen er med  -  unntaket er Olas Froskehopp og Berg- & dalbanen og Olas klatrepark. Barn over 120 kan kjøre alle våre attraksjoner alene  -  hvis de tør.

Å kjøre Lilleputthammer toget rundt den lille byen er en fin opplevelse for hele familien. I Oldefarsbiler gleder barna seg over å få tute og vinke, og på nostalgikarusellen kan de kjøre rundt i behagelig fart. I klatretårnet, på hoppeputa og på lekeplassen kan de minste få utfoldet seg og testet motorikken. I parken finner du også en traktor (Gråtass).

Se attraksjoner for de litt større barna over 120 cm

(Kan også kjøres dersom barnet er over 90 cm sammen m/voksen)

Hva med Pariserhjul, Bumpebåter, Elbiler, Ola og Hedda's klubbhus, Hinderløype, trampoliner, Berg og dalbanen, Froskehoppet og Ola's spillebule.

 

Ta toget i høstferien
Gode gamle trofaste Lilleputthammer toget tar deg med på en liten rundtur fra ”Lillehammer Stasjon”, og rundt den lille byen. Konduktøren ønsker alle velkommen om bord, og du får egen billett.

For mange barn er togturen i Lilleputthammer det store høydepunktet. Ta plass og velkommen til en koselig togtur.

Biler da Oldefar var ung - oldefarsbiler i LilleputthammerMorsomme veteranbiler for de minste med ratt og egen ”tute”. Her kan barna kjøre sammen med bestefar, bestemor, mamma eller pappa.

Bilene sklir godt inn i gatemiljøet i Lilleputthammer anno 1900-tallet.

hoppe puteEn ny kjempestor hoppepute på 13 x 8 meter er nå satt opp midt i familieparken. Her er det plass til både store og små!

Dette er verdens beste lekeplass for barn i alle aldre. Her er det plass til "alle" og barna slipper å stå i kø.  Etter en tur på hoppeputa kan du kjenne jorden gynge. 

Nostalgikarusell i Lilleputthammer Familiepark

Populær tradisjonell karusell for de minste barna hvor de kan ri på hest eller sitte i vogn mens karusellen går. Dette er noe for hele familien.

Mange besteforeldre blir nostalgisk ved synet av karusellen og skulle sikkert ønske at de var barn igjen.

Like ved finnes sitteplasser og benker der familien kan slappe av. Her finner man også sandkasser og traktoren "Gråtass".

klatrepark barn
Rett ved Olas klatrepark har vi en liten øvingsbane for de aller minste barna. Denne delen av klatreparken er laget for at barn under 4 år også skal få utfolde seg. Her trenger man ikke sikring. Foresatte må være med rundt for å passe på.

Lekelaplass gapahuk

Rett ved Gapahuken er det en stor og spennende sandkasse som blir passet på en av snill bjørn. Her kan de minste barna leke.  I gapahuken er det bord og benker.  Her kan dere sitte under tak og spise lunsj.  Gapahuken er rett bak Huset i skogen.

La barna klatre i klatretårnet som er i LilleputthammerHer kan barna klatre i ulike utfordrende hindre og skli ned igjen. Egne klatrevegger for de minste, og mange små rom å utforske!

Klatretårnet er i tre og består av flere små hus med sklier, taustiger og trapper. Barna får lekt, kost seg og brukt opp energi.  Helt perfekt for barna som er på sommerferie i Lilleputthammer.  Etter 50 ganger gjennom klatretårnet på vei mot sklien er nok dagens "treningsøkt" vel gjennomført!

Olatoget
Olatoget er en liten kopi av Lilleputthammertoget.  Olatoget finner du like ved Oldefarsbilene. Her kan du drømme deg bort og kjøre deg en togtur.

gravemaskin
Flere "mini" gravemaskiner finnes hos oss og de venter på at unge gravemaskinførere skal hjelpe til med å flytte på den store sandhaugen. Det er også mange pappaer som gjerne vil hjelpe til.

VippehuskeI Lilleputthammer er det flere vippehusker og de er kjempepopulære blant de yngste barna.

Mange ganger kan man høre latter og skrål når to "venninner" gynger og koser seg.

AnsiktsmalingI Ola og Hedda's klubbhus kan barna få ansiktsmaling, og forvandles til skumle tigere, spiderman eller de søteste prinsesser.

I Ola's og Hedda's klubbhus kan bare bli ansiktsmalt eller lage sine egne postkort.

Gråtass traktor lilleputthammerEn Gråtass traktor er like ved nostalgikarusellen. Den er veldig populær blant barna som ønsker å ta "seg en tur" med Gråtass på nye eventyr.

Huske sklie
I en av bakgatene i Lilleputthammer og ved lekeplassen i nærheten av nostalgikarusellen finner du husker og sklier.  Det er kjempegøy å huske!

Lekehuset i Lilleputthammer FamilieparkEt helt hus - i barnestørrelse - til glede for små og store lekehjerter. Litt for gutta, litt for jentene og en sofa til mor og far som kan være ”flue på veggen” til barnas leik.

Lilleputthus med ammekrok i LilleputthammerEt eget lite hus med rolig atmosfære i "Storgata", tilrettelagt for de aller yngste barna og deres foreldre, med mulighet for å amme og ha en liten stund i fred og ro.

Lekeplasser og sandkasser finnes det mange av i Lilleputthammer

En fin liten tumleplass for de minste med klatrestativ, sklie og sandkasse.

Lekeplassen ligger like ved Park Cafeen, så her kan barna leke mens de voksne nyter en kopp kaffe e.l.

Lekeplass nostalgikarusell

Vi har laget en koselig lekeplass like ved Nostalgikarusellen. Her er det stor sandkasse med leker, gravemaskiner, vippehusker.  Benker og sofagrupper for de voksne.

Liten karusellLike ved Lilletorget på Lilleputthammer er det en søt, liten karusell med myntinnkast.  Dette er en morsom og trygg barnekarusell som alle småbarn setter pris på.

godteritunell
Maskotten Ola er superfornøyd, for han har sin egen godteritunnel å vise fram til alle barna. Kjør Lilleputthammer-toget og få en gledelig overraskelse underveis....

Del på facebook

Lilleputthammer familiepark
Hundervegen 41                            

2636 Øyer

Telefon: +47 61 28 55 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.    

tripadvisor lilleputthammer                                                                        


park kart lilleputthammer