I Lilleputthammer har barna gode opplevelser innenfor trygge rammer. Alle attraksjoner er spesielt tilrettelagt for barna. Hos oss føler barna seg hjemme.  Familieparken er liten og oversiktlig som gjør at barna kan kjøre samme attraksjonen mange ganger til de er trygge og føler mestring.  Ved noen attraksjoner må foreldre/foresatte hjelpe til og bistå barna

Attraksjoner og opplevelser for de minste barna

Attraksjoner og opplevelser for de litt større barna

Lilleputthammer er STOR nok til å være spennende, og LITEN nok til å være trygg!

teater 2019

Teaterforestillinger (Kun sommersesong)

Midt i "Storgata" i Lilleputthammer finner du Barnas Bokby - 5 hus fylt til randen med brukte barnebøker til salgs. Barnas bokby byr på mange magiske øyeblikk for både liten og stor!

Velkommen til 900 kvm lek og moro like ved Lilleputthammer familiepark

I Lekeland Hafjell kan barna boltre seg i sklier, hinderløyper, ballbinger, spøkelsesrom med mer. De kan hoppe, klatre, krype, balansere, skli, utforske og oppdage.  Lekeland Hafjell holder åpent 10 - 18 (19.juni - 15.august)

Det finnes egne avdelinger tilpasset barn i alderen 0-3 år og 2-4 år. Hovedlekeområdet er for barn fra 4 år og oppover. Hos oss har barna det kjempegøy, samtidig som de får vært i bevegelse i trygge omgivelser.

 

 

 

 

 

 

Lilleputthammer familiepark
Hundervegen 41                            

2636 Øyer

Telefon: +47 61 28 55 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.    

                                                                    


kart 2021