icon-english-language1

vennebyen 2017

 

To daglige Vennebyshow "Bestevenner med blålys" i Lilleputthammer. Dere kan oppleve showet hver kveld i 1 - 31.juli. Det blir show klokken 12.30 og 18.15.

Da kan dere få møte Apa, Ted og Elfie i familieparken. Vi lover at det kommer til å svinge med musikk, sang og dans i sirkusteltet på Byscenen. Våre bestevenner fra Vennebyen lokker frem latteren hos både store og små. Det blir alltid litt tullete når Apa er i gang, men heldigvis er omtenksomme Ted i nærheten og rydder opp.

I løpet av dagene som Vennebyen er på besøk er det også muligheter å hilse på Apa, Ted og Elfie i Lilleputthammer klokken 11.00. Det blir koselig!

Lilleputthammer familiepark holder kveldsåpent fra søndag 1.juli til og med mandag 31.juli. Da er det yrende folkeliv, grilling og alle attraksjoner er åpne.

Velkommen til kveldsåpen familiepark og Vennebyen!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Showet passer for barn mellom 2 og 8 år, og varer i 35 minutter.

1 - 31.juli er det kveldsåpen park til klokken 19.00 med grillmat og underholdning.

Vi anbefaler å finne plasser på Byscenen senest 15 minutter før showet starter. Alle 450 sitteplassene i sirkusteltet på Byscenen er under tak så det gjør ingenting om det regner eller blåser litt.

 

 

 

 


 

 

Lilleputthammer på facebook

 

 

 

 

 

Lilleputthammer familiepark
Hundervegen 41                            

2636 Øyer

Telefon: +47 61 28 55 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.    

tripadvisor lilleputthammer                                                                        


 Klatreparken 2017