trygg park

Høståpent i Lilleputthammer

Sommeren går mot slutten, men det betyr ikke at opplevelsene gjør det samme. Lilleputthammer holder åpent hver helg fra 21 august til 3 oktober, i tillegg holder vi åpent i høstferieukene fra torsdag til søndag i ukene 40 og 41. Åpningstidene er 10 - 16. Kom og se Lilleputthammer i nydelige høstfarger, kos deg med attraksjonene og god mat hos oss.

Bestiller du Olas superpakke får du opphold + inngang til parken. Planlegg din høst-superweekend allerede nå, så har dere noe å se frem til.

 

 

 

Høståpne attraksjoner

Andre åpne aktiviteter

Åpne hus og spisesteder i Lilleputthammer
Huset i skogen, Barnas bokby og de fleste hus i Storgata er åpne. Prøv også Hafjell Hotell dersom du ønsker lunsj eller A la carte om kvelden.

 

Åpningstidene er 10 - 16.

Det er ikke sirkusforestillinger, teaterforestillinger eller møte med Ola og Hedda når det er høståpent i Lilleputthammer.

Hafjell er på sitt vakreste om høsten med fargeprakt og du kan kombinere besøk på Lilleputthammer og Lekeland med en tur på Øyerfjellet. I tillegg anbefaler vi en tur med gondolen i Hafjell og prøve Hafjell Bike Park. Attraksjoner som Norsk vegmuseum holder åpent og det er kun kort kjøretur til Lillehammer.

 

 

 

 

 

 

Lilleputthammer familiepark
Hundervegen 41                            

2636 Øyer

Telefon: +47 61 28 55 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.    

                                                                    


kart 2021