gd ledere 1

Foto: Einar Lyngar

"Teamwork er nøkkelord for den ganske så spesielle organiseringen."

Vi har fått besøk av en journalist fra lokalavisa, gd, som ville skrive en sak om personalorganiseringen her i Lilleputthammer. Det som er spesielt her er nemlig at det er de unge selv som styrer parken, og alle har de jobbet seg opp fra "gulvet". Vi har ansatte som har jobbet her 8 somre på rad, – Vi kan ikke tenke oss en bedre sommerjobb enn å være her, forteller Maja Sklet Johansen. Dette gjør også at våre ansatte er eksperter på hvordan parken fungerer, og hva som skal til for å gjøre det lille ekstra for at gjestene skal få gode opplevelser hos oss.

 

Det er rundt 140 sesongansatte i parken, og i år fikk vi over 200 nye søkere. Men siden såpass mange velger å komme tilbake år etter år, så ble det ikke mer enn 25 ledige plasser i år. Vi er heldige som har så mange dyktige medarbeidere som ønsker å komme tilbake hit sommer etter sommer, og at vi er en attraktiv arbeidsplass. De er selve hjertet av parken, og det synes også for gjestene, de fleste av tilbakemedlingene vi får handler om hvor hyggelige, flinke og imøtekommende våre "Lilleputter" er.

 

Du kan lese hele saken her:

https://www.gd.no/pa-lilleputthammer-er-det-19-ledere/s/5-18-1395722

 

gd ledere

 

 

 

 

 

 

 

 

Lilleputthammer familiepark
Hundervegen 41                            

2636 Øyer

Telefon: +47 61 28 55 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.    

                                                                    


kart 2021