Høståpent i Lilleputthammer

Lilleputthammer holder åpent fra torsdag til søndag i høstferieukene 40 og 41. Åpningstidene er 10 - 16. Kom og se Lilleputthammer i nydelige høstfarger, kos deg med attraksjonene og god mat hos oss.

Bestiller du Olas superpakke får du opphold + inngang til parken. Planlegg din høst-superweekend allerede nå, så har dere noe å se frem til.

Attraksjonene kjøres ikke kontinuerlig men de ansatte alternerer mellom å kjøre to og to attraksjoner per time, noen kjøres fra hel time og noen kjøres fra halv time - informasjon om dette er oppslått på de attraksjoner det gjelder.

 

Åpne hus og spisesteder i Lilleputthammer

Huset i skogen hvor det serveres et utvalg av hurtigmat som hamburgere, kylling nuggets, fish & chips, pølser og pommes frites.

Parkkafeen hvor du finner et variert utvalg av lettere retter som salater, nysmørte baguetter, kaker, vafler, pølser is, og slush.

Bokbycafeen med baristakaffe, frappé, deilige donuts, milkshake, hjemmelade sveler, is og sukkerspinn på menyen.

 

Åpningstidene er 10 - 16.Det er ikke sirkusforestillinger, teaterforestillinger eller møte med Ola og Hedda når det er høståpent i Lilleputthammer.

 

 

 

Høståpne attraksjoner

Andre åpne aktiviteter

 

 

 

 

 

 

Lilleputthammer familiepark
Hundervegen 41                            

2636 Øyer

Telefon: +47 61 28 55 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.    

                                                                    


kart 2021